'Porsche-rijders zijn schuinsmarcheerders'

Brutus2k had ons via de nieuws-submit te melden:

Heb je je ooit afgevraagd welke autobezitters het vaakst vreemd gaan? Het Duitse autoblad 'Men's Car' zocht het uit door middel van een onderzoek onder meer dan tweeduizend Duitse autobezitters van twintig tot vijftig jaar. Mannelijke Porche-rijders bleken de meest notoire schuinsmarcheerders, maar liefst 49 procent was wel eens ontrouw.

Porsche werd op de voet gevolgd door BMW, 46 procent van de BMW-rijders zei wel eens vreemd te zijn gegaan. Bij vrouwelijke auto-eigenaren is het een ander merk dat vreemdgangers aantrekt. Dames in een Audi bleken het minst te vertrouwen in een vaste relatie, 41 procent belandt wel eens met een ander dan de eigen partner in bed. Van de Porsche-rijdsters gaat 'slechts' 37 procent vreemd. Volgens de onderzoekers zijn Opel-rijders en -rijdsters het best te vertrouwen in een relatie.

Uit een eerder onderzoek van hetzelfde blad bleek overigens wel dat BMW-rijders het meest sexueel actief zijn. Porsche-rijders vormen hier de achterhoede met gemiddeld 1,4 keer sex per week.