Single Boris massaal over de toonbank

De single van Boris, de winnaar van de populaire talentenjacht Idols, is niet aan te slepen. Het cd'tje met het nummer 'When you think of me' ligt vanaf gisteren in de winkel. De Free Record Shop schat dat de verkoop van de single nu al twee maal hoger ligt dan die van een gemiddelde nummer 1-hit over een hele week genomen.

Boris
Boris Titulaer


Platenzaken over heel Nederland melden dat de verkoop 'fantastisch' gaat. Fans hoeven echter niet bang te zijn met lege handen thuis te komen. De winkels zouden 'flink hebben ingeslagen'. Fame Music in Amsterdam kon dinsdag op een stormloop rekenen nadat de winkel had aangekondigd de eerste 500 exemplaren voor een halve euro de deur uit te doen. Een woordvoerder meldde dat de gehele voorraad nog voor sluitingstijd, rond 4 uur 's middags, was geplunderd. Voor de mensen die net te laat waren niet gevreesd. Een nieuwe lading is onderweg, zij het voor 4,99.

In totaal zijn er 75.000 kopietjes van de persen gerold. Een groot verschil met de eerste single van Jamai, de winnaar van Idols 2003. Met het nummer 'Step Right Up' wist de gebrilde tiener in ťťn klap drie keer platina te halen nadat platenmaatschappij BMG 185.000 cd's liet drukken.

Boris Titulaer schreef drie weken geleden tijdens de finale van Idols 2004 de overwinning op zijn naam. Hiermee liet hij finalist Maud achter zich.