Madonna geeft mogelijk concert in Arnhem

calvobbes stuurde FOK! via de nieuws-submit het volgende vertaalde bericht, waarvoor onze dank!

Goed nieuws voor de fans van Madonna. Zeer waarschijnlijk gaat de popster met haar komende 'Re invention' tour een concert in het Arnhemse Gelredome geven. Dit kwam aan het licht nadat een Duitse fansite contact opnam met haar manager met de vraag of ze in Duitsland zal optreden tijdens haar komende tournee.

Het antwoord van de manager daarop was dat er geen concert in Duitsland geplanned staat. De dichtstbijzijnde plaats voor één van haar concerten zou volgens haar Arnhem zijn. Hiermee wordt Arnhem de derde Europese stad waar Madonna een concert zal geven. Eerder was al bekend dat ze zes keer een optreden gaat verzorgen in Londen en driemaal in Parijs. Al deze concerten waren binnen no-time uitverkocht.


Madonna


Tijdens haar laatste Drowned World tournee sloeg Madonna Nederland over. De woorden van de manager doen vermoeden dat Madonna in Nederland op zal treden, waardoor de kans dat ze ons land overslaat klein is. Vooralsnog is er geen bevestiging en is er niets bekend over kaartprijzen en voorverkoop data. Afwachten dus.
_
Zie ook het betreffende topic hierover in het Muziekforum van FOK!
Check ook eens muziek.fok!