Grappenmakers verwerken cannabis in pizza

DePresident had ons via de nieuws-submit te melden:

De zwangere 16-jarige Stephanie McArdle vond het al vreemd dat de pizzabezorger zo stond te gniffelen toen haar pizza werd gebracht. Later kwam ze er achter dat de pizza vreemd rook en na de maaltijd voelde zij zich erg misselijk. Stephanie belde naar het restaurant om te klagen en haar vader reed er persoonlijk naar toe om zijn beklag te doen.

De koks van het restaurant beweerden dat het om een verbrande korst ging. Stephanies vader ging hier niet mee akkoord en bracht de pizza naar de politie voor onderzoek. Het forensisch team van de politie onderzocht de pizza en deelde mee dat er wel degelijk cannabis in de pizza verwerkt was.

Stephanie is naar eigen zeggen geschokt en kwaad. Ze is al naar de dokter geweest om te kijken of de cannabis blijvende schade aan haar foetus heeft aangericht. “Ik moet nog wachten op de resultaten. Ik wist dat er iets fout was toen die pizzabezorger en zijn vrienden in de auto allemaal aan het lachen waren," verklaart de tiener.

Het restaurant liet weten dat de bezorger nog niet lang in dienst was. “Hij is meteen ontslagen en beschuldigde één van zijn vrienden. We zijn even kwaad als de familie want we vertrouwen onze bezorgers."

"Het is erg onwaarschijnlijk dat de cannabis blijvende schade aan de foetus heeft aangericht. Het ging immers om een eenmalige kleine hoeveelheid,”, aldus dokter Paul Skett, expert in drugsproblemen van de universiteit van Glasgow.