Maradona opnieuw op intensive care

ellize en FEESTsdeel hadden ons via de nieuws-submit te melden:

De 43-jarige ex-voetballer Diego Maradona is opnieuw opgenomen in het ziekenhuis in Buenos Aires. Om 6.23 uur plaatselijke tijd werd hij per ambulance naar het ziekenhuis gebracht waar hij sindsdien op de intensive care ligt.

Maradona werd in april al elf dagen in dezelfde kliniek opgenomen nadat hij aan hartaanval had gekregen. De laatste dagen leek hij juist weer aan de beterende hand. Zo golfde hij weer en fungeerde als keeper bij penalty's van zijn lijfarts Alfredo Cahe.

Zijn arts wilde nog niet kwijt waarom Maradona nu weer opgenomen is in het ziekenhuis. De lokale pers suggereert dat de Argentijns voetballer van de eeuw weer te kampen heeft met ademhalings- en hartproblemen. Op 18 april werd hij al met gelijke klachten opgenomen.

Hij was juist van plan donderdag weer terug te gaan naar Cuba waar hij zich zou laten behandelen voor zijn drugsverslaving. Bij de ziekenhuisopname in april waren talloze Argentijnen dagen aan het bidden voor een spoedig herstel van hun voetbalheld, die hun land in 1986 naar de wereldtitel leidde.


Diego Armando Maradona

Meer voetbalnieuws vind je op de FOK!Voetbalmanager