Dagenlange autorit met dode vrouw

Icoon Weird nieuwsEen inwoonster van de staat Oklahoma, Amerika, heeft dagenlang rondgereden met het rottende lijk van haar moeder op de stoel naast haar. De politie startte een onderzoek toen mensen klaagden over de stank die van de auto afkwam. De vrouw stierf een natuurlijke dood.

De twee vrouwen woonden samen in Covington en begonnen enkele weken geleden aan een reis naar Florida. Gedurende een 1300 mijl lange reis waren ze onder andere al door Texas en North Carloina getrokken. Het is niet duidelijk of de 65-jarige vrouw in de auto of tijdens een stop is overleden.

Na het overlijden van de moeder reed de dochter nog dagenlang door met het ontbindende lijk naast haar in de auto. Naar aanleiding van stank, afkomstig van de auto, onderzocht de politie de zaak. Toen de vrouw, een middendertiger, zich in een 24-uurswinkel bevond ‘ontdekte’ de politie het lijk. De vrouw, verkerend in een verwarde staat, kon geen antwoord geven op de vraag wat de aanleiding was van haar reis.

De bejaarde vrouw is naar alle waarschijnlijkheid 5 dagen eerder overleden. De dochter is in het ziekenhuis opgenomen voor een psychiatrisch onderzoek. De vrouw is geen beschuldiging ten laste gelegd, daar de 65-jarige een natuurlijke dood is gestorven.