Penis Rasputin hoofdattractie in museum

DePresident had ons via de nieuws-submit te melden:

De penis van Grigori Jefimovitsj Novitsj, beter bekend als Rasputin en ook wel bekend als "de gekke monnik", is de hoofdattractie in het nieuwste erotica museum in de Russische stad Sint Petersburg. Het object is maar liefst dertig centimeter lang.

Rasputin speelde een belangrijke rol aan het hof van de laatste Russische Tsaar Nicolaas II in de beginjaren van de twintigste eeuw. Mede door hem was er de val van het tsarisme en de opkomst van het bolsjewisme. Hij werd in de Eerste Wereldoorlog verdacht van spionage voor de Duitsers en werd in de nacht van 29 op 30 december 1916 vermoord door de Russische prins Felix Yussupov.

Het - gepekelde - geslachtsdeel is nu dus in het bezit van een erotisch museum in Sint Petersburg. Oprichter Igor Knyazkin is zeer trots op het orgaan: “Met dit collectiestuk hoeven we niet meer jaloers te zijn op Amerika, waar het geslachtsorgaan van Napoleon Bonaparte bewaard wordt. Napoleon’s penis stelde niets voor, het is niet te vergelijken met 'onze' penis van 30 centimeter.”


Rasputin