Wandelaar vindt dode man in Den Bosch

kesj had ons via de nieuws-submit te melden:

Afgelopen woensdagmorgen heeft een wandelaar een dode man aangetroffen in natuurgebied De Bossche Broek. Er wordt door de politie van Brabant-Noord uitgegaan van een misdrijf. Er zijn 25 politiemensen op de zaak gezet.

De wandelaar ontdekte de dode man rond 07:00 uur aan de Zuiderparkweg. Hij heeft daarna de politie gewaarschuwd. De man bleek vermoedelijk door een misdrijf om het leven te zijn gekomen. De identiteit is nog niet bekend. De omgeving werd door de politie direct afgezet.

Er is gedurende de hele ochtend door de technische recherche een sporenonderzoek gedaan. Er zijn met behulp van een helikopter van het KLPD luchtfoto’s gemaakt om zo eventuele sporen vast te leggen vanuit de lucht.

Een rechercheteam van 25 mensen werd direct bijeen geroepen. Zij gaan onderzoeken onder welke omstandigheden het vermoedelijke misdrijf heeft plaatsgevonden. Het team gaat ook op zoek naar de identiteit van de man.

Eventuele getuigen van dit misdrijf of mensen die de identiteit van de man denken te weten kunnen zich melden bij het rechercheteam via telefoonnummer 0900-8844.