Transfer Van Persie naar PSV afgeketst

Feyenoord-aanvaller Robin van Persie speelt komend jaar waarschijnlijk toch niet voor PSV. De transfer is afgeketst nadat de speler te hoge persoonlijke eisen stelde. Beide clubs waren het eerder wel eens geworden over een transfersom van 3 miljoen euro.

PSV is niet bereid om aan de gestelde (salaris)eisen tegemoet te komen. Mocht Van Persie bereid zijn deze flink te verlagen dan wil de club nog verder praten. PSV-voorzitter Harrie van Raaij wilde niet veel zeggen vandaag: "Ik weet het allemaal niet meer. Ik wil op dit moment eigenlijk niets over deze kwestie kwijt." Trainer Guus Hiddink, die Van Persie graag ziet komen, heeft echter nog hoop op zijn komst: "Ik denk dat Van Persie niet voor het geld maar voor zijn sportieve toekomst kiest". Van Persie ligt momenteel bij Feyenoord overhoop met trainer Bert van Marwijk en komt er mede daardoor weinig aan spelen toe.

Van Persie
Robin van Persie in actie


Voor Van Persie is nu het Duitse Werder Bremen de voornaamste gegadigde. Eerder wees Van Persie Spaanse interesse van de hand. In het geruchtencircuit worden Schalke 04, Borussia Dortmund, Glasgow Rangers en Newcastle United genoemd, maar die hebben nog geen concrete belangstelling getoond.

Meer voetbalnieuws vind je op de FOK!voetbalmanager