[Update]'Baby verbrand in oven'

DePresident had ons via de nieuws-submit te melden:

Een 39-jarige moeder uit Peckham heeft haar baby in een oven gelegd en vervolgens de oven op zijn hoogste stand gezet. De baby werd volledig verbrand aangetroffen door de Londense politie. De baby is overleden aan zijn verwondingen. Politie- en ambulancepersoneel zijn gechoqueerd geraakt. Zij hebben psychologische bijstand gekregen en zijn vervolgens naar huis gestuurd. De moeder is inmiddels in hechtenis genomen. Schotland Yard heeft een moordonderzoek gestart en is opzoek naar de vader van de baby.

Groot-BrittanniŰ heeft geschokt gereageerd op de keukenmoord. Men vraagt zich af waarom de moeder haar baby in een oven heeft vermoord. Het slachtoffertje was voor 90 procent verbrand toen hij gisteren rond half vier uit de oven werd gehaald door de agenten. De baby werd daarna overgebracht naar het ziekenhuis, maar hulp mocht niet meer baten. De baby is om ÚÚn uur overleden.

Update 19:21 uur
BBC News meldt dat de baby niet in de oven is aangetroffen, maar in een andere kamer. Dat het kind voor 90 procent verbrand is, komt waarschijnlijk wel door de oven, maar dat is op dit moment nog speculatie.