Jordan laat weer haar borsten vergroten

Jordan heeft een vierde borstvergroting gehad, zo meldt News of the World. Het model, met als echte naam Katie Price, heeft nu een cupmaat van 32FF. De operatie, die zesduizend euro kostte, werd in het geheim uitgevoerd in een privé-kliniek, omdat Katie niet wilde dat het in de media zou verschijnen.

In februari begon Jordan te klagen over haar borstomvang. Hierop besloot zij contact op te nemen met cosmetisch topchirurg Brent Tanner. Hij verzorgde de operatie, waarna Jordan's borsten weer groeiden in formaat. De borsten van Katie wegen nu zeven pond per stuk, wat ongeveer net zo zwaar is als een grote steen.
Jordanvoorna

Een goede vriend van Price zei echter dat ze de borstvergroting niet had laten doen om in de publiciteit te komen. “Dit is niet Jordan die haar borstformaat weer vergroot voor publiciteit. Ze vond dat haar borsten begonnen te hangen en daarom heeft ze haar borsten iets laten liften.

Jordan, die inmiddels 25 jaar oud is, heeft ook haar tanden laten bleken, een melkzuurbehandeling aan haar lippen laten doen en ze heeft vet laten wegzuigen bij haar benen en buik.