Afleveringen Breekijzer geschrapt door SBS

SBS6De laatste drie uitzendingen van het programma Breekijzer voor dit seizoen zijn door televisiezender SBS6 geschrapt. Volgens een woordvoerder van de commerciele zender is het niet zeker of het programma van Pieter Storms volgend seizoen terugkomt.

SBS heeft de uitzendingen laten vervallen om ruimte te scheppen voor het interview met Rebecca Loos, de vermeende minnares van voetballer David Beckham. Dit interview wordt zondagavond uitgezonden. De twee volgende zondagen zijn gereserveerd voor het programma Diana: The Secret Tapes over de Britse prinses Lady Di.

TV-maker Pieter StormsDe drie vervallen afleveringen worden waarschijnlijk niet meer uitgezonden. SBS is niet tevreden over de kijkcijfers van het programma van Pieter Storms. "De formule raakt wat uitgesleten", meldt een woordvoerder. "Na afloop van de evaluatie deze zomer kunnen we pas zeggen of er een nieuwe serie komt." Storms komt in ieder geval binnenkort terug in het programma Peter en Pieter, dat hij samen zal maken met Peter R. de Vries. Van dit programma komt op 22 mei een proefuitzending op de buis.