Uitslagen UEFA Cup (14/04/04)

UEFA CupVanavond werden de returnwedstrijden in de kwartfinales van de UEFA Cup afgewerkt. PSV ging in Newcastle met 2-1 onderuit. Na het gelijke spel in eigen huis is daarmee het Europees avontuur uit.

PSV kwam moeizaam op gang vanavond. Met enkel Kezman in de spits en geen dreiging van een Robben -geblesseerd- op de vleugel kon het geen kans creŽren. Newcastle kon voorin vanouds vertrouwen op Shearer, die met zijn eerste gevaar een corner forceerde. Nadat in de heenwedstrijd een vrije trap werd binnengekopt, was het ditmaal de corner, die dodelijk werd afgemaakt. Shearer maakte zelf met het hoofd 1-0.
Na rust kwam met het inbrengen van Vennegoor of Hesselink PSV beter in de wedstrijd, maar de Eindhovenaren kregen de wedstrijd enkel in evenwicht. Nadat Park was neergehaald door Bernard, mocht Kezman vanaf de penalty stip gelijkmaken. Hij deed dat feilloos (1-1). Na de goal van Speed, wederom uit een corner, ging de kaars echter uit. Newcastle United zal het in de halve finale opnemen tegen het Franse Olympique Marseille, dat wederom Inter versloeg.


Uitslagen UEFA Cup:
Newcastle United - PSV 2-1 (1-1)
Internazionale - Olympique Marseille 0-1 (0-1)

Villarreal - Celtic 2-0 (1-1)
CF Valencia - Girondins de Bordeaux 2-1 (2-1)

Zie voor meer voetbalnieuws de FOK!Voetbalmanager