Koeman lonkt naar Bergkamp

Cimarron had ons via de nieuws-submit te melden:

AjaxSluit Dennis Bergkamp zijn loopbaan af bij Ajax? Trainer Ronald Koeman zou de oud-international maar wat graag inlijven. Bergkamp wil zelf het liefst bij Arsenal blijven, maar het lijkt erop dat Arsenal-coach Arsène Wenger in het komend seizoen alleen nog een rol als invaller ziet voor de aanvaller.

Koeman spreekt in het blad Sportweek de hoop uit dat Bergkamp daar geen zin in heeft. "Zoals hij nu speelt, kan hij van grote waarde zijn voor Ajax. De balans in het elftal slaat te veel door naar de jeugd, een routinier erbij zou goed zijn. Ajax-trainer Ronald KoemanHet zou fantastisch zijn als Bergkamp hier zijn carrière zou willen afsluiten. En niet alleen vanwege zijn ervaring, hij is ook gewoon nog heel erg goed."
Koeman verwacht dat Ajax deze zomer twee topspelers kwijtraakt. "Naast Trabelsi denk ik dat er eentje gaat van het trio Maxwell, Ibrahimovic en Van der Vaart."

Bergkamp begon zijn carrière in 1986 bij Ajax en speelde daar tot hij in 1993 naar Inter Milan verhuisde. Vanaf 1995 speelt de inmiddels 34-jarige voor het Londense Arsenal.

-
Zie voor meer voetbalnieuws de FOK!Voetbalmanager