Wouter van der Goes volgt Ruud de Wild op

Wouter van der Goes volgt Ruud de Wild op als dj op 3FM. Dat meldt het 3FM Nieuws zojuist. Van der Goes is op dit moment nog dj op Yorin FM en was daarvoor werkzaam voor Radio 538. Ruud de Wild gaat op 1 juli terug naar Radio 538.

Van der Goes is blij met zijn overstap naar BNN: "BNN is voor mij het meisje waar ik al heel lang een oogje op heb. We zijn een paar keer uitgeweest en ik mag er nu eindelijk op." Bij Yorin FM presenteert hij op dit moment het programma Wout in de Middag en is hij de vaste voice-over van Idols en Yorin TV.

Ook BNN radio-directeur Dave Kentie ziet de komst van Van der Goes met vertrouwen tegemoet: "Wouter is een DJ die goed bij BNN past: een strakke en ervaren dj met een geluid waar je blij van wordt. Bij BNN noemen we dat Lust for Life."

Muziek wordt het belangrijkste onderdeel van de middagshow van Van der Goes. Ook zal hij de luisteraars over het laatste (show)nieuws van de dag bijpraten, waarbij de BN-ers vaak zelf de bron zullen zijn. Tevens heeft de dj een Personal Assistant (PA) die zich ergens in het land bevindt en voor actie, actualiteit of een missie op pad wordt gestuurd.