Fetisjist troggelt jonge moeders moedermelk af

bagoas had ons via de nieuws-submit te melden:

Een 42-jarige man heeft wel een zeer bijzondere fetisj. Op het internet deed hij zich voor als kersverse moeder met een emotioneel verhaal. 'Haar' dochtertje Rosa is te vroeg geboren en drinkt niet goed; ze zoekt moedermelk voor haar baby. Een moeder uit IJsselstein wil graag helpen en staat melk af. Onwetend dat de 42-jarige John H. haar melk gebruikt om zijn seksuele fantasieŽn te prikkelen.

Al meerdere vrouwen zijn slachtoffer geworden van de fantasie van de Rotterdammer. De moedermelk die hij ontvangt gebruikt hij om zijn seksuele fantasieŽn in de praktijk te brengen: hij drinkt het op en smeert zich ermee in.

Een bijzondere seksuele wens is niet bij wet verboden, maar het opzettelijk voorliegen van anderen ten gunste van jezelf uiteraard wel. Hij heeft zich volgens het Openbaar Ministerie schuldig gemaakt aan oplichting, bedreiging en stalking om aan de moedermelk te kunnen komen.

De moeder uit IJsselstein krijgt argwaan als de man, die al een aantal keren aan de deur geweest is om zijn melk op te halen, niet wil zeggen waar hij woont. Als de man zijn echte aard onthult wil de vrouw niet langer meewerken. Daarna begint de man de vrouw te stalken en te bedreigen. Hij bespiedt de vrouw met een camera en stuurt haar porno.

De officier eiste 21 maanden cel waarvan 5 voorwaardelijk, met als bijzondere voorwaarde behandeling in een kliniek en reclasseringscontact, mede doordat hij al eerder veroordeeld is geweest.