Katja Schuurman begint reality soap

Een anonieme FOK!ker had ons via de nieuws-submit het volgende te melden:

Ook Katja Schuurman, actrice, presentatrice, babe en meer, krijgt een eigen reality soap. Na onder andere Adam Curry, Patty Brard, Frans Bauer, Rene Froger en Gerard Joling is zij de volgende in een rits van bekende Nederlanders met een eigen soap.

Vanaf 21 april 2004 is het dagelijkse leven van de 29-jarige Schuurman te volgen via o.a. MSN Messenger, SMS, Radio Noordzee FM en dagblad Sp!ts, de titel van de reality soap is '24-7 Reporter'. Een speciale reporter, de 20-jarige Damien Hope, zal Schuurman gedurende twee maanden dag en nacht volgen, alleen haar slaapkamerdeur blijft gesloten voor hem. "Ik ben verder echt overal bij", aldus Hope, die het idee ook bedacht heeft. Hij zal dagelijks zijn verhaal, met bijbehorende foto's, verspreiden.

De serie wordt verder ontwikkeld door Media Republic, het bedrijf van Winston Gerschtanowitz. Vorig jaar werd door dit bedrijf ook de "mobiele multimediasoap" Jong Zuid gemaakt. Gerschtanowitz omschrijft de soap van Schuurman als volgt: "Katja Schuurman, 24 uur per dag, 7 dagen in de week, twee maanden lang, live in haar leven kijken. Alles tussen opstaan en naar bed gaan is te volgen en wie weet nog wel meer."

Katja Schuurman
Katja Schuurman