Clown Bassie stopt nieuwe show

De met veel enthousiasme in februari gestarte Magiclandshow, waarmee Clown Bassie (Bas van Toor) samen met goochelaarster Sylvia Schuyer in het land optraden, is voor beiden op een teleurstelling uitgelopen. Bassie was gewend om samen met zijn broer Adriaan voor volle zalen op te treden. De kaartverkoop voor de Magiclandshow viel echter tegen. Om die reden heeft men besloten met de Magiclandshow te stoppen.

Ondanks optredens voor t.v. bij Lijn 4, Life & Cooking, Jensen en pagina grote artikelen in diverse bladen, kranten en een gerenommeerd professioneel reclamebureau bleven de bezoekers weg. Alle betrokkenen zijn enorm teleurgesteld.

Bassie heeft geen voornemens meer om zelf nog met een show voor eigen risico op reis te gaan. Bassie treedt dit paasweekend solo op in Circus Alberto Althof dat momenteel in Vlissingen zijn tent opgeslagen heeft en zal de komende tijd veel te zien zijn op kermissen, braderieën, etc en in diverse t.v. programma’s. Zo zal hij op 30 mei in de Arena te Amsterdam te zien zijn bij het 40-jarige TROS-jubileum, en wellicht duikt hij vaker op in één van de circussen die door Nederland reizen.
Submitter:  Bron: Persbericht Magicland BV