Kelly Osbourne gaat afkicken

Een anonieme user had ons via de nieuws-submit te melden:

De dochter van rockzanger Ozzy Osbourne heeft zich gemeld bij een afkickkliniek voor drugsverslaafden. De 19-jarige Kelly speelt een hoofdrol in MTV’s reality-soap The Osbournes.

Kelly Osbourne heeft haar drugsgebruik toegegeven toen een Britse krant om commentaar vroeg. Dit was naar aanleiding van een foto waarop zij schijnbaar drugs koopt. Vader Osbourne, die zelf ook regelmatig in de problemen kwam door zijn alcohol- en drugsverslaving, heeft vrijdag in CNN’s Larry Live verteld dat Kelly altijd ontkend heeft dat zij drugs gebruikte.

"De hoeveelheid pillen die ik in haar tas heb gevonden, was ongelooflijk ", aldus Ozzy Osbourne. Kelly heeft zich dezelfde dag nog bij een kliniek gemeld in het Californische Malibu. Daar wordt ze behandeld voor het gebruik van grote hoeveelheden pijnstillers.

De berichtgeving van Kelly’s drugsproblemen valt samen met de aanvang van het derde seizoen van The Osbournes. Deze reality-soap is een trendsetter op het gebied van prominente gezinnen in een reality tv-serie. In Nederland hebben we onder anderen Patty Brard, Adam Curry en Frans Bauer, die de hoofdrol spelen in hun eigen reality-soap.