Jomanda openbaart waarschuwing

Via de nieuws-submit werd ons door darkmania en Xoverride gemeld:

Na een half jaar niet gesproken te hebben, heeft Jomanda gisteravond om negen uur haar stilzwijgen verbroken en maakte zij de waarschuwing die zij tijdens haar stilzwijgen gekregen zou hebben bekend. Deze houdt in dat iedereen vanaf vandaag elke dag om drie uur 's middags een minuut stilte in acht zou moeten nemen.


Jomanda: "Iedere dag om drie uur een minuut stilte"

Volgens Jomanda vroeg Maria haar op vijf september om een half jaar te zwijgen. "In dat half jaar heb ik leren luisteren en ervaren dat het fout dreigt te gaan met Nederland", aldus Jomanda. "Nederland staat op de drempel van slavernij en onderdrukking. Bommeldingen worden als grap uitgevoerd, bezuinigingen met een glimlach aangekondigd, omdat de bedenker van dit idee geen pijn in de portemonee heeft. De media zijn steeds meer op sensatie belust en hen wordt geen halt toegeroepen. De eenheid is ver zoek. Mensen met allerlei wetten bang maken mag niet, bewustwording is beter."

Jomanda gaf ook aan dat het geen toeval is dat Juliana net in deze tijd is gestorven. "Juliana vertegenwoordigde een eenheid, en die eenheid is heilzaam voor het volk. Daar moeten we naar streven door elke dag een minuut stilte in acht te nemen."