'Osdorp Posse is master CD's kwijt'

flappentap had ons via de nieuws-submit te melden:

De originele master CD's van de Osdorp Posse albums 'Kernramp' en 'Afslag Osdorp' zijn zoek. Dat is zeer vervelend voor de Amsterdamse rapgroep daar de voorraad aan cd's bijna op is. Aanstaande donderdag moeten de master CD's naar de fabriek worden gebracht om opnieuw een voorraad cd's te kunnen persen.

Alle O.P.-cd's worden via een eigen kantoor gedistribueerd. Het vermoeden bestaat dat de master CD's in gewone cd-hoesjes terecht zijn gekomen en gestuurd zijn naar mensen die een cd hebben besteld. De volgende nummers staan op de masters vermeld: Afslag Osdorp: Djax 018-2; Kernramp: RAMP 021. Fans van de Posse die deze cd's in bezit hebben worden verzocht het bezit van deze 'collectors items' zo spoedig mogelijk te melden bij de O.P. Nadat nieuwe cd's zijn geperst krijgt men de cd's weer terug inclusief een beloning.

Update 14:30
Wakkere FOK!kers hebben inmiddels ontdekt dat het donderdag ''toevallig'' 1 April is. De nummers die in dit bericht genoemd worden schijnen voor te komen op iedere desbetreffende cd.