Dodelijke aanrijding op de A7

George1985, tov en dutchmilan hadden ons via de nieuws-submit te melden:

In de nacht van vrijdag op zaterdag is op de snelweg A7 bij Kolham een 27-jarige vrouw uit het Duitse Meppen verongelukt. Toen ze probeerde de weg over te steken werd zij door een nog onbekende automobilist overreden. De automobilist is na de aanrijding doorgereden.

Volgens getuigenverklaringen is de vrouw door meerdere auto’s geraakt. Er heeft zich inmiddels één chauffeur gemeld. Momenteel is de politie nog op zoek naar de andere automobilisten.

De vrouw reed op de A7 van Hoogezand richting Groningen. Later is uit onderzoek gebleken dat zij de macht over het stuur was verloren, en vervolgens in de rechter berm tot stilstand kwam. In de auto zaten ook twee kinderen van drie en vier jaar. Nadat zij de kinderen uit de auto had gehaald, is ze de weg overgestoken, en werd op dat moment aangereden.

Inmiddels zijn de kinderen overgebracht naar het ziekenhuis. Daar zal voor verdere opvang worden gezorgd. Er bleek ook nog een hond aanwezig te zijn in de auto van de vrouw. Deze is verdronken in het kanaaltje vlakbij de plaats van het ongeluk.