Nieuwsposters gezocht voor sportmanagers

We zijn op zoek naar een aantal enthousiaste sportliefhebbers die graag mee willen werken aan de sportmanagers van FOK!. Je zorgt er samen met je collega's voor dat de nieuwsvoorziening op de verschillende managers goed door blijft lopen en er genoeg aanvulling is. Daar komen ook nog enige werkzaamheden achter de schermen bij kijken zoals het verzamelen van informatie voor nieuwe managers en het up to date houden van de lopende managers.

Wij zoeken voor de lopende managers in totaal acht mensen, drie voor de F1 manager, nog eens 3 voor de voetbal manager en nog 2 voor de wereldbeker manager. Wij verwachten van je dat je per maand minimaal zo'n dertig nieuwsposts plaatst en dat je actief meedenkt en communiceert met collega's en de gebruikers hoe wij de huidige en toekomstige managers kunnen verbeteren. Achter de schermen hebben wij daarvoor diverse fora waar je je mening kunt geven en voorstellen kunt doen.

Ligt jouw interesse in de sport en bij voorkeur bij de Formule 1, voetbal, wielrennen of een combinatie van deze en zou jij graag mee willen werken aan het realiseren van nieuwe managers schrijf dan een mail naar sport@fok.nl waarin jij omschrijft wat je voor de sportafdeling van FOK! kan betekenen. Vermeld hierin duidelijk je naam, je leeftijd, je nickname op FOK!, de tijden waarop je aanwezig zou kunnen zijn, waar je interesses liggen qua sport en wat jij denkt te kunnen betekenen voor de managers. Nieuwsposters die overdag ook tijd hebben krijgen de voorkeur.

Zoals bekend is kunnen wij je geen riant salaris of een auto van de zaak aanbieden, een woning of secretaresse ook niet. Wel hebben wij een gezellig en hecht team wat dagelijks bezig is om het de gebruikers zo plezierig mogelijk te maken. We hebben diverse crewfora waar actief gediscussieerd wordt over de huidige managers en toekomstige managers en ook een forum waar alle crewleden van FOK! samen met elkaar gedachten over FOK! kunnen uitwisselen. Uiteraard bieden wij je ook een @fok.nl mail adres waar jij bereikbaar op bent voor de gebruikers en andere crewleden.

Kun je je hierin vinden en wil jij ook graag iets betekenen voor FOK! en de gebruikers mail ons dan op sport@fok.nl o.v.v. "Sollicitatie sportmanagers", de sollicitatieperiode loopt tot en met 1 april.

Met vriendelijke groet,

Dubbeldrank en Dagobert
FOK! Manager CoŲrdinatie