Beckham signeerde kaartje terrorist

nietsnut had ons via de nieuws-submit te melden:

Mohammed Bekkali, gearresteerd op verdenking van betrokkenheid bij de aanslagen in Madrid, liet twee weken voor de aanslagen een verjaardagskaartje signeren door David Beckham. Het betreffende kaartje werd aangetroffen in het huis van de Marokkaan. Dit maakte het persbureau PA bekend.

Bekkali zou twee weken geleden een bezoekje hebben gepleegd aan Beckham in het trainingscomplex van Real Madrid. Vrienden van de verdachte lieten weten dat de man een groot fan is van Beckham, en dat hij er op stond Bekks te worden genoemd, net als zijn idool.

Beckham
David Beckham


De beklaagde schonk zijn vader, wonende in Tanger, een Real-shirt met het rugnummer van de Engelse middenvelder; 23. Dit bewijst volgens de vader dat zijn zoon de aanslagen nooit gepleegd zou kunnen hebben, omdat hij te veel liefde zou hebben voor de Spaanse hoofdstad en haar voetbalclub.

Madrid werd tijdens de ochtendspits van 11 maart opgeschrikt door bomaanslagen op verschillende treinen in de stad, waarbij 190 doden en ruim 1800 gewonden vielen. De Spaanse politie heeft op het moment 13 mensen vastzitten in verband met de aanslagen. Negen van hen zijn belast met een voorlopige aanklacht.