Slechts lichte verwondingen na dubbel ongeluk

Een 60-jarige man uit Texas (Verenigde Staten) heeft twee ongelukken overleefd. Toen de man van zijn huis naar zijn werk onderweg was, werd hij geschept door een langzaam rijdende trein. Hij werd met een ambulance naar een ziekenhuis vervoerd, die vervolgens betrokken raakte bij een ongeluk met een auto.

De man hield aan beide ongelukken slechts lichte verwondingen over. Hij had een aantal sneeën en kneuzingen opgelopen en had verder een gebroken vinger. Een andere ambulance bracht de man naar het ziekenhuis. De ambulancemedewerkers en de vier passagiers van de auto hielden allen ook geen serieuze verwondingen over aan het ongeluk.

Volgens de autoriteiten reed de trein op het moment van de aanrijding iets meer dan 30 kilometer per uur. De man droeg normaal gesproken twee gehoorapparaten, maar had er nu slechts één in. "Hij hoorde dat de treinmachinist hem waarschuwde. Maar hij was gedesoriënteerd en dacht dat de trein van de andere kant kwam.", aldus Metrorail-woordvoerder Ken Connaughton.