F1: Uitslag kwalificatie MaleisiŰ

SepangMichael Schumacher heeft wederom op Sepang de pole position gepakt. In de tweede kwalificatiesessie bleek hij wederom de snelste. De verrassing van vandaag was echter Mark Webber, die zijn beste kwalificatie ooit neerzette. Hij pakte de tweede plaats. Rubens Barrichello bewees dat de Ferrari gewoon top blijft en pakte een derde plaats.

Juan Pablo Montoya en Ralf Schumacher deden het een stuk beter dan in de eerste kwalificatiesessie met respectievelijk een vierde en zesde tijd. McLaren deed het redelijk met een vijfde plaats voor Kimi Rńikk÷nen en een negende plaats voor David Coulthard.

Voor Jarno Trulli was de kwalificatiesessie teleurstellend. In de eerste kwalificatiesessie zette hij de tweede tijd neer, maar nu bleef hij op een achtste plaats hangen. Voor Giorgio Pantano was de kwalificatiesessie niet gunstig te noemen. De eerste kwalificatiesessie moest hij missen vanwege een probleem aan zijn auto. In de tweede kwalificatiesessie zette hij de langzaamste tijd neer. Nog erger was het voor Fernando Alonso en Takuma Sato, die van het circuit afvlogen en geen tijd wisten neer te zetten in de tweede kwalificatiesessie.

Zie voor meer F1-nieuws en de volledige uitslag de FOK! F1manager