[FOK!radio] Miss_Bleu, Flipneus en SanFranJake

Fok! RadioKontebonken, dat is de nieuwe rage. Een aantal users op het forum zijn erg actief bezig geweest om Kontebonken van Franky Boy op FOK!Radio te krijgen. Maar we gaan verder dan het plaatje draaien. Franky is uitgenodigd in de studio en hij heeft laten weten ook te komen. Of dat vanavond is, wist hij nog niet. Maar de kans zit er wel in! Maar dat is niet alles. Nolius en SunChaser hebben weer een volle uitzending voor je in phetto.

Meteen luisteren?
Dat kan! FOK!Radio is te horen op het internetstation ActionRadio. Daar kun je nu al op inschakelen. Je hoort non-stop muziek met verzoekjes van luisteraars die je via de site van het station kunt aanvragen.

Hieronder vind je de directe luisterlinks:
Winamp
Windows Media Player
Real Player

Drukte vanavond in de studio. Want naast de eventuele komst van Franky Boy is de kersverse nieuwsposter SanFranJake te gast. Daarnaast komen reviewers Miss_bleu en Flipneus langs in Utrecht aan Zee. Als vierde zal forumuser Paxlie ons met een bezoekje verblijden.

Uiteraard gaat Yvonne ook weer met ons roddelen en neemt Knut zijn week met ons door. Ook hoor je de column 'SunChaser gaat offtopic'. Vleermuis heeft weer een gedicht voor ons gemaakt.

Webcam
FOK!Radio heeft nu ook een webcam in de studio!

Live verzoekjes aanvragen
Natuurlijk draaien we weer veel muziek. En wel de muziek die door jullie zelf is uitgezocht. Je kunt live tijdens de uitzending een verzoekje doorgeven. Je gaat hiervoor naar ActionRadio.nl. Daar klik je achtereenvolgens op 'muziek' en 'verzoekjes' en geef je aan welke plaat je wilt horen. Wil je nog een speciale vermelding erbij? Dan mail je, nadat je het verzoekje op de site hebt gedaan, naar radio@fok.nl. Let op! Je moet je wel even registreren op ActionRadio.nl, als je dat nog niet gedaan had. De verzoekjes die vanaf 20:00 uur gedaan worden, draaien wij in de uitzending.

FOK!Radio fotoboek!
FOK!Radio heeft nu ook een fotoboek. Hier kun je iedere week nieuwe foto's vinden van de gsaten bij ons in de studio. Heb je dus al altijd willen weten hoe een Harrie, Cynix, Portier, Jerruh ChrisJX, (en vele anderen) eruit ziet? Ga dan snel naar ons fotoboek!

Hoe kan ik luisteren?
FOK! Radio is te horen op ActionRadio. Om te luisteren moet je Winamp, Real Player of Windows Media Player hebben. Het beste kun je luisteren via Winamp. Dit kun je gratis downloaden. Heb je al Winamp? Download dan ook de plug-in 'mp3 pro'. Met deze plugin hoor je de uitzendingen in top kwaliteit!

Lukt het luisteren met Winamp niet meteen? Klik dan op een van deze servers:
Stream 1 (96 kbps, hoge kwaliteit)
Stream 2 (24 kbps, lage kwaliteit)
Stream 3 (96 kbps, hoge kwaliteit)
Met dank aan netMastering.nl

Wil je een uitzending terug luisteren? Dan kan dat hier.

Reageren?
Wil je reageren op de uitzending? Dan kan dat via radio@fok.nl. Daarnaast hebben we ook een irc kanaal: #fokradio!

Veel luisterplezier!