Uitslagen Champions League (09/03/04)

Vanavond werden de eerste returnwedstrijden in de achtste finale van de Champions League afgewerkt. Vier teams verzekerden zich van een plek in de kwartfinales.

Manchester United, dat een 2-1 achterstand uit de heenwedstrijd onschadelijk diende te maken, slaagde daar niet in. Fc Porto ging dankzij een doelpunt van Paulo Costinha in blessuretijd met de eer strijken (1-1). Paul Scholes had in de eerste helft voor Manchester tweemaal gescoord, de tweede treffer werd echter afgekeurd om vermeend buitenspel.

Een andere Engelse club ging wel verder, Chelsea, vanavond zonder Mario Melchiot en Jerrel Hasselbaink, hield VfB Stuttgart op 0-0 nadat het de uitwedstrijd met 0-1 gewonnen had.

Eén van de bedwingers van PSV, Deportivo La Coruña, ging ook verder. Het won wederom met 1-0 van het eens zo grote Juventus. Olympique Lyon kopieerde eveneens een resultaat uit de eerste wedstrijd. Het versloeg het Spaanse Real Sociedad wederom met 1-0.