[update] Blootfoto's Idols-kandidate hot op internet

Via de nieuws-submit werd ons gemeld:

Eén van de kandidaten voor de eindoverwinnig van Idols, de 22-jarige Marlies Schuitemaker uit Grootebroek, werd deze week onaangenaam verrast door een fotoreportage in de Actueel. Een ex-vriendje van haar was zo ''vriendelijk'' om wat pikante foto's van de lerares Engels in opleiding aan het blad door te spelen.

De foto's zijn inmiddels een hot-item op internet geworden. Diverse weblogs - zoals bijvoorbeeld Drijfzand - maakten er al melding van, en de foto's staan op meerdere plaatsen on-line. Op die foto's is Marlies in haar blote kont te aanschouwen, tijdens een vrijpartij met een onherkenbaar gemaakt persoon op een toilet.

-
De site Mokkels.nl was de eerste die de foto's publiceerde: Daar staan ze nog steeds: hier en hier.


Update 16:10

De site Mokkels beweert vandaag meerdere blootfoto's van Marlies toegestuurd te hebben gekregen. Oók die foto's zijn gemaakt tijdens de vrijpartij op het toilet. De man met wie ze zich vermaakt zou blijkens berichten Beef bassist Koen Lommerse (Koen-Fu) zijn. De foto's zouden door een vriend van Marlies in oktober 2002 zijn genomen in cultureel centrum R17 te Stede Broec.

Volgens de redactie van Mokkels.nl betreft het een vijftal foto's van een ''duidelijk geposeerde shoot'', waarvan slechts één door Aktueel werd getoond. De resterende foto's, waarover volgens de redactie ''geen enkele twijfel heerst wat betreft de echtheid'', tonen onder meer de borsten van de Idols-kandidate.

De site weigert de foto's zelf on-line te zetten, maar de eigenaar van de foto's zou ze een dezer dagen zelf wel op internet willen plaatsen.