Man wordt opgegeten door eigen 'dierentuin'

Stime had ons via de nieuws-submit te melden:

In Duitsland is een man omgekomen door zijn omvangrijke verzameling exotische diersoorten. Door een beet van een zeer giftige spin, een zwarte weduwe, overleed hij binnen aanzienlijke tijd, waarna hij door andere kleine dieren en insecten gedeeltelijk werd opgegeten.

De politie vond de restanten van het lichaam van Mark VŲgel in zijn flat en troffen daarbij ruim 200 spinnen, meerdere slangen, een Gecko, giftige kikkers en enkele duizenden termieten aan, die bijna allen een deel van hun baasje hadden opgegeten. De politie besloot de woning binnen te vallen nadat buren alarm hadden geslagen naar aanleiding van de stank die uit Voegels flat kwam.

Een woordvoerder van de politie verklaarde: " Het was als in een horrorfilm. Zijn lichaam hing over de bank en was volledig bedekt met spinnenwebben. Spinnen en termieten kropen uit zijn mond en neus. Sommige dieren hebben stukken vlees van zijn lichaam gescheurd."

VŲgel, 30 jaar, nodigde nooit mensen uit in zijn woning in Dortmund. Niet verwonderlijk, want de politie omschreef de woning als een kruising tussen een botanische tuin en de vlindertuin uit de film 'Silence of the lambs'.

Een spinnenexpert verklaarde dat de verzameling exotische dieren van Voegel helemaal niet thuishoort bij een particulier. "De spinnen in zijn huis staan bekend als de pitbulls onder de spinnen."

VŲgel werd pas zeven tot veertien dagen na zijn dood gevonden.