Vierde Hells Angel vermist

Verschillende getuigen hebben aan de politie verklaard dat er een vierde man betrokken was bij de moord op de drie Hells Angels. De politie is momenteel aan het onderzoeken of dit waar is.

De drie mannen die om het leven zijn gebracht zijn woensdagavond in een auto vertrokken vanaf het clubgebouw van de Nomads in Oirsbeek. In deze auto schijnt ook een vierde man gezeten te hebben. Tijdens de zoekactie in Echt is deze persoon echter niet gevonden.

De drie vermoorde mannen zijn sinds hun vertrek niet meer gezien. De vierde onbekende man is ook nergens meer gesignaleerd. Of deze vierde man er ook bij was, moet nog blijken. "Als deze nog in leven is, dan heeft hij heel wat uit te leggen", aldus een woordvoerder van de politie.

Eerder vandaag is er door de recherche een duiker het Julianakanaal in gestuurd om nog eens te onderzoeken of er nog sporen zijn. Er is door de duiker niets gevonden. Het sporenonderzoek van de recherche is daarmee afgerond, en er zal nu een tactisch onderzoek gaan plaatsvinden. Dit onderzoek kan heel wat tijd in beslag gaan nemen. De politie hoopt snel de dader of daders op te pakken voordat de Hells Angels er achter komen wie het zijn geweest.

Dinsdagmiddag hebben vrienden en familie een bezoek gebracht aan de plaats des onheils, en hebben daar bloemen achtergelaten.