[update] FOK!Radio van 16 februari

Fok! RadioUpdate 23:10 uur

In de studio waren Vleermuis, Cynix, Knut, en On-air. ChrisJX verzorgde de column. De nieuwe onzinmod werd bekend gemaakt en de roddels vlogen weer om de oren. Luister hier terug:

Klik hier om te luisteren

Originele bericht
Het is weer maandag dus vanavond om 20:00 uur is er weer een verse FOK!Radio te beluisteren. SunChaser is nog steeds ziek, maar Nolius is weer terug van vakantie dus hij zal de uitzending in goede banen proberen te leiden. Maar hij presenteert niet alleen. Cynix neemt de plek van SunChaser in. Hoe hij dat zal doen, hoor je vanavond!

Lees deze tekst overigens goed! Er gaan een aantal dingen veranderen in de uitzending...

Meteen luisteren?
Dat kan! FOK!Radio is te horen op het internetstation ActionRadio. Daar kun je nu al op inschakelen. Je hoort non-stop muziek met verzoekjes van luisteraars die je via de site van het station kunt aanvragen.

Hieronder vind je de directe luisterlinks:
Winamp
Windows Media Player
Real Player

Het gaat een dolle boel worden in de studio. Brabantse Vleermuis komt naar de studio. Met hem praten we onder andere over de FOK!Radio special van zaterdag 28 februari. Deze uitzending zal namelijk vanuit Eindhoven komen, waar Vleermuis woont. Ook zal hij zijn wekelijkse gedicht voordragen. Verder hoor je natuurlijk veel meer over deze actieve forum-user. Daarnaast zal Knut achter de microfoon plaatsnemen. Hij neemt in de studio zijn 'Week van Knut' met ons door. Of hij nog een leven heeft aangezien hij mod is van Onzin, hoor je natuurlijk ook.

Uiteraard gaat Yvonne ook weer met ons roddelen. De column zal deze week een andere naam krijgen: '... gaat offtopic'. Wie er offtopic gaat, hoor je vanavond!

Live verzoekjes aanvragen
Natuurlijk draaien we weer veel muziek. En wel de muziek die door jullie zelf is uitgezocht. Maar dit keer doen we dat niet via een topic op het forum. Je kunt namelijk live tijdens de uitzending een verzoekje doorgeven. Je gaat hiervoor naar ActionRadio.nl. Daar klik je achtereenvolgens op 'muziek' en 'verzoekjes' en geef je aan welke plaat je wilt horen. Wil je nog een speciale vermelding erbij? Dan mail je, nadat je het verzoekje op de site hebt gedaan, naar radio@fok.nl. Let op! Je moet je wel even registreren op ActionRadio.nl, als je dat nog niet gedaan had. De verzoekjes die vanaf 20:00 uur gedaan worden, draaien wij in de uitzending. De verzoekjes die voor die tijd gedaan worden, zullen in het non-stop systeem van ActionRadio terecht komen. De aangevraagde plaatjes waarbij een leuke motivatie gegeven zit, hebben uiteraard voorrang.

FOK!Radio fotoboek!
FOK!Radio heeft nu ook een fotoboek. Hier kun je iedere week nieuwe foto's vinden van de gsaten bij ons in de studio. Heb je dus al altijd willen weten hoe een Harrie, Cynix, Portier, Jerruh, ChrisJX, (en vele anderen) eruit ziet? Ga dan snel naar ons fotoboek!

Hoe kan ik luisteren?
FOK! Radio is te horen op ActionRadio. Om te luisteren moet je Winamp, Real Player of Windows Media Player hebben. Het beste kun je luisteren via Winamp. Dit kun je gratis downloaden. Heb je al Winamp? Download dan ook de plug-in 'mp3 pro'. Met deze plugin hoor je de uitzendingen in top kwaliteit!

Hieronder vind je de directe luisterlinks:
Winamp
Windows Media Player
Real Player

Lukt het luisteren met Winamp niet meteen? Klik dan op een van deze servers:
Stream 1 (96 kbps, hoge kwaliteit)
Stream 2 (24 kbps, lage kwaliteit)
Stream 3 (96 kbps, hoge kwaliteit)
Met dank aan netMastering.nl
Kom je niet op een van deze servers? Dan zitten deze helaas vol. Toch kun je de uitzending nog horen want deze komt achteraf op de Frontpage te staan.

Reageren?
Wil je reageren op de uitzending? Dan kan dat via een speciaal topic op het forum. Je kunt ook radio@fok.nl toevoegen aan je MSN of naar hetzelfde adres een mail sturen. Oude uitzendingen terug luisteren kan via deze pagina! Daarnaast hebben we ook een irc kanaal: #fokradio!

Veel luisterplezier!

FOK! Radio heeft overigens ook een eigen pagina! Deze kun je hier vinden!