Peter Andre wint award voor slechte muziek

ray_nl vertaalde en submitte het volgende bericht:

Voormalig tienermeisjesidool Peter Andre is bij de uitreiking van de Naomi Awards beloond met een award voor zijn slechte bijdrage aan de hedendaagse muziek. De Naomi Awards worden elk jaar uitgereikt aan personen en groepen die in de muziek ronduit verschrikkelijk bezig zijn geweest. In de jury zitten onder andere producers, managers en muziekjournalisten.

Atomic Kitten kreeg de prijs voor slechtste Britse groep en Gareth Gates won de prijs voor slechtste single met 'Spirit in the Sky', een cover van Norman Greenbaum. Ex-Fivelid Abs mocht de award voor slechtste zanger mee naar huis nemen. Daniel Bedingfield kreeg zelfs een speciale award. De jury was namelijk van mening dat zijn 'zielige poging' om van het nummer 'I can't read you' een rocknummer te maken beloond moest worden.

Peter Andre, die in 1995 een grote hit scoorde met 'Mysterious Girl', stond onlangs in de belangstelling door zijn deelname aan het televisieprogramma 'I'm a celebrity, get me out of here'. In de Britse versie van 'Bobo's in de Bush' werd de Australische zanger derde.