Jos Verstappen definitief niet naar Jordan

Lombroso, gerard-joling, SlaM, Bolk, f1sven, Martin, okcep en Willem hadden ons via de newssubmit het volgende te melden:

De kogel is door de kerk, Giorgio Pantano komt komend seizoen uit voor Jordan. Dit is vandaag door het team bekend gemaakt. Pantano en dus niet Jos Verstappen vergezelt Nick Heidfeld bij het Britse team. Gisteren werd nog gemeld dat het Verstappen-team weer met Jordan aan het onderhandelen was.

De 25-jarige Italiaan, oud-kartkampioen, won het Duitse Formule3 kampioenschap in het eerste seizoen dat hij in een "single seater" kampioenschap uitkwam. Verder kwam hij ook uit in de twee laatste F3000 seizoenen waar hij tweede en derde is geworden.

Eddie Jordan wist het volgende te vertellen: "Giorgio heeft consistent gereden in drie jaren F3000 en hij is klaar voor de uitdaging in de F1. Ik denk dat we de best mogelijke combinatie van jeugd, ervaring en natuurlijke rijkwaliteiten. Giorgio en Nick zijn zeer snel, goed en willen graag winnen. Dat is precies wat we nodig hebben bij het terugvechten in 2004. Ik kan niet wachten op de eerste race!"

Meer F1nieuws vind je op de FOK! F1manager