Thaise man vergrijpt zich aan hond

Jasperaldo stuurde ons via de newssubmit dit herschreven bericht:

De 33 jaar oude Toripa Ravanga was dronken en zocht een verzetje na het verlaten van het café. Zijn pogingen om een partner te vinden voor de nacht liepen echter uit op een aantal beetwonden.

De man vertelde de politieagenten dat hij na het verlaten van de bar hij een sexy hond zag, die hem met zijn gedrag uitdaagde. Hij pakte de hond, nam haar mee naar de bosjes en probeerde de hond te verkrachten. De hond beet van haar af, want ze was niet van de seksuele avances van de Thai gediend. Zij beet daarom de man in zijn neus en handen. De man stopte met verdere pogingen en ging naar huis.

Nadat hij later opgepakt werd door de politie, verklaarde hij dat hij eerder drie honden had verkracht. Hij zei dat hij altijd een verlangen heeft naar seks na het drinken van alcohol. Door zijn barslechte financiële toestand was het voor hem onmogelijk om gebruik te maken van de prostitutie, verklaarde Ravanga. Voor hem waren honden een beter alternatief.

Volgens de politie, werd de man vrijgelaten na 40 injecties tegen hondsdolheid. De politie gaat niet verder met de aanklacht tegen de man. De politiewoordvoerder vertelde dat de man al zijn appartement verlaten had, omdat hij zich kapot schaamde.