"Hugh Grant wil Brad Pitt verslinden"

vasalis had ons via de newssubmit het volgende te melden:

De Daily Star meldt dat Hugh Grant zijn collega-acteur Brad Pitt letterlijk wil verslinden in een verfilming van het waargebeurde verhaal over de Duitse internetkannibaal. In de film zou Pitt de slachtofferrol vertolken, terwijl Grant de kannibaal speelt. Volgens de Daily Star is Grant momenteel bezig om de rechten voor het horrordrama te verkrijgen en wil hij in de zomer beginnen met de opnames.

Grant hoopt met deze productie van zijn image van ideale schoonzoon af te komen. "Ik word kotsmisselijk van dat imago. Ik wil laten zien dat ik ook serieuze rollen aankan," aldus de 43-jarige Britse acteur. Hij is erg onder de indruk van het lugubere verhaal. "Misschien win ik dan wel als kannibaal eindelijk de Oscar," grapte hij. Eind dit jaar is Grant eerst nog te zien in het vervolg op 'Bridget Jones' Diary'.

Onlangs werd de echte internetkannibaal, Armin Meiwes, veroordeeld tot een celstraf van 8,5 jaar vanwege het gedeeltelijk opeten van een man. Het slachtoffer had via internet contact met hem gezocht en de twee hebben samen de penis van het slachtoffer verorberd alvorens Meiwes de man doodde en opat. Meiwes zelf houdt vol dat dit alles gebeurde met toestemming van zijn slachtoffer.