Zoon Al Gore veroordeeld tot "afkicken"

ZwartKijker herschreef voor ons het volgende bericht:

Al GoreDe 21-jarige zoon van de voormalige Amerikaanse vice-president Al Gore, Albert Gore III is in Maryland veroordeeld tot het volgen van een speciaal afkickprogramma, nadat hij was aangeklaagd wegens het in bezit hebben van marihuana.

Gore jr. werd op 19 december 2003 in Bethesda gearresteerd nadat een politieagent hem had aangehouden voor het rijden in een auto zonder zijn voorlichten aan te hebben. De agent rook de sterke marihuanageur en merkte op dat de ramen van de auto, ondanks de vrieskou, open stonden. Een korte inspectie van de wagen leverde een hoop marihuana op.
Wanneer de Harvard-student dit speciale traject zal gaan doorlopen en erin slaagt om af te kicken zullen alle verdere aanklachten met betrekking tot dit misdrijf ingetrokken worden. Ook Yann V. Kumin en Marc G. Hordon, die op hetzelfde moment als Gore werden "gepakt" zullen hetzelfde traject ondergaan.

De jonge Gore had geen commentaar na afloop van de zitting. Zijn moeder, Tipper Gore, zei slechts dat het 'een privé-aangelegenheid' betrof.

Albert Gore III
Albert Gore III