Geld inzamelen met behulp van borsten

'Vix', een dame met de ziekte MS (Multiple sclerosis), laat haar borsten zien met de bedoeling zo geld te verzamelen voor het Multiple Sclerosis Resource Centre. Op haar website, VixPix - Tits out for Muliple Sclerosis, staan een aantal topless foto's van haar. In minder dan een maand tijd heeft ze al meer dan tweeduizend pond gekregen aan donaties.

Ze kwam op het idee nadat ze in een lokaal café gevraagd werd om haar borsten te laten zien. Voor tien pond liet ze haar borsten zien, maar het geld moest wel ten goede komen aan liefdadigheid. Inmiddels heeft ze een goedlopende website met de bedoeling om de ziekte MS bekend te maken aan het grote publiek en "omdat het leuk om te doen is". Op de website staat ook een verslag over haar eigen gevecht tegen de ziekte MS.

Volgens Helen Yates, woordvoerder van het MSRC, is de website "een van de meest ongebruikelijke manieren van geldinzamelen die de instelling tot dusver is tegengekomen". Maar ze staat er wel positief tegenover: "Dit is een vrouw die aantoont dat mensen met MS gewoon door kunnen gaan met hun leven".