Idols-Herman wil 'Safe Sex': publiek gezocht

bordewolf had ons via de newssubmit het volgende te melden:

Heb jij altijd al in een videoclip van de in Nederland wereldberoemde Herman Berghuis willen figureren? Als je wist wie hij was misschien wel? Nou, het gaat hier om de jongen die in één van de afleveringen van Idols al snel duidelijk werd gemaakt dat hij het als zanger niet zou gaan maken. De jury had echter ongelijk, Herman zingt. En hoe.

Samen met Johan Vlemmix heeft Herman het nummer 'Safe Sex' opgenomen. De clip voor het carnavalsnummer wordt op 8 februari in discotheek Vernes aan de Loet in Schagen opgenomen en het team zoekt mensen die als beeldvulling willen dienen. Wanneer je dit wel ziet zitten kun je vanaf 14.00 uur bij de discotheek terecht.

Het liedje is het resultaat van de zoektocht van Paolo Renna, die sinds kort manager van Herman is. Hij zag de Schagenaar optreden en wilde graag met hem in zee. "Ik zag Herman en moest erg om hem lachen. Begrijp me goed, ik lachte hem niet uit, maar vond hem grappig. Herman heeft lef en dat stond me aan. Toen dacht ik gelijk dat ik hem een kans wilde geven. Dus ben ik op zoek gegaan naar wat leuks en daar kwam dit carnavalsnummer uit dat hij samen met Johan Vlemmix doet," zo laat hij weten.

De website waar het nummer te vinden is