F1: Nick Heidfeld ingelijfd door Jordan

actionhost had ons via de newssubmit het volgende te melden:

Jordan heeft Nick Heidfeld definitief vastgelegd voor komend seizoen. Heidfeld had al langer een voorcontract bij Jordan en is nu dus ook definitief bekend gemaakt als coureur. Volgende week zal hij dan ook met de nieuwe Jordan EJ14 mogen testen.

Eddie Jordan toont zich een gelukkig man: "Ik ben zorgvuldig bezig een goed rijdersduo, dat past bij ons team en onze sponsors, samen te stellen en Nick is de eerste daarvan. Ik ben ervan overtuigd dat we met onze mogelijkheden het tegen de teams in het middenveld op kunnen nemen dit jaar. Nick is een erg snelle rijder met het talent en de ervaring die we nodig hebben om iedere kans die we krijgen te pakken."

Ook Nick Heidfeld is erg blij met het contract. "Ik ben erg blij deze deal bij Jordan Ford te kunnen tekenen. Ik had het gevoel al deel uit te maken van Jordan. Het is leuk om samen te werken met de mensen bij Jordan en ik verheug me op komend seizoen. Het zal spannend zijn volgende week om met de nieuwe EJ14 te gaan rijden, nadat ik vandaag heb gezien hoe de auto in elkaar werd gezet," aldus de coureur.

Nu is het nog slechts een kwestie van wachten tot Jordan bekend maakt wie het laatste open rijderszitje in de Formule 1 mag gaan vullen. Volgens de geruchten zou Benson & Hedges daarvoor een Britse coureur eisen. Jos Verstappen lijkt nu definitief uit beeld bij de renstal.

Meer F1-nieuws vind je op de FOK! F1manager