Weekend zorgt voor vijf verkeersdoden

In het verkeer zijn afgelopen weekend vijf doden gevallen. Zo zorgde een spookrijder op de A32 vanmiddag rond 17:00 uur voor een ernstig ongeval. De spookrijder en de bestuurder van de tegemoetkomende personenauto kwamen om het leven toen ze frontaal met elkaar in botsing kwamen.

Vanochtend overleed een 89-jarige man uit Bussum nadat hij met zijn auto tegen een pilaar van een viaduct op de A325 bij Lent (nabij Nijmegen) aanreed. De man is mogelijk tijdens het rijden onwel geworden.

Een 31-jarige Zaandammer overleed gisteren na een aanrijding op het Zuideinde in Westzaan. De man raakte waarschijnlijk de macht over het stuur kwijt doordat hij te hard over een bruggetje heenreed.

In Enter is gisteravond een 18-jarige man uit dezelfde plaats om het leven gekomen doordat zijn auto voor een bocht in een diepe sloot terecht kwam. Hoe dit kon gebeuren is nog onbekend. De man overleed ter plekke door een schedelbasisfractuur en gebroken nek. De man droeg geen gordel waardoor hij uit zijn auto geslingerd werd en onder de auto terecht kwam.