Leger onderzoekt foto's summerqueen Patricia

Mensen die een beetje surfen op internet zullen zeker via forums of weblogs wel eens geconfronteerd zijn met de 19-jarige Patricia van Rijn uit Zoetermeer, ook bekend als SummerQueen. De in Leidschendam geboren langharige blondine heeft een betaalde website waar ze wekelijks talloze foto's van haarzelf in uitdagende poses neerzet. Maar ook buiten die betaalde site wemelt het op internet van foto's van de ietwat pukkelige blondine.

Van Rijn is beroepsmilitair en verbonden aan het 17e pantserinfanteriebataljon 'Garde Fuseliers Prinses Irene'. De wulpse Patricia is boordschutter op een YPRtank. Ook in haar legeruniform zijn er foto's te vinden waarin ze verleidelijk de camera in kijkt. Zo is ze te aanschouwen bij militaire oefeningen, waar ze geüniformeerd te bewonderen is in een innige omarming met een collegamilitair in Normandië.

Hoeveel Patrica verdient met haar website is niet bekend, het kost in ieder geval 80 eurocent per minuut om op haar site rond te neuzen. Defensie lijkt echter niet zo gecharmeerd van haar sexy bijbaantje. De digitaal op te vragen foto's gaan door het leger getoetst worden aan de gedragscode. ''Als deze strijdig dreigen te zijn met het belang van de dienst, zullen we ze toetsen aan de gedragsregels. In het uiterste geval kan ze worden ontslagen'', aldus een woordvoerster van de landmacht.

De gedragscode van het leger bevat onder meer regels waaraan militairen zich te allen tijde, dus ook in hun vrije tijd, moeten houden. In die regels staat onder andere: 'Uitstraling bereikt u door er verzorgd en correct bij te lopen en u fatsoenlijk te gedragen. Hiervoor is innerlijke en uiterlijke discipline uitermate belangrijk'.


Sample van Patricaonline.nl

-
Website van Patricia (pay-site, maar onder samples is vrij te kijken).
Op deze site staan onder meer foto's in legeruniform (beëdiging, leger, Normandië)