[update] Verstappen eist beslissing Jordan

G_Unit, vinova en salgera hadden ons via de newssubmit het volgende te melden:

Jos Verstappen, zijn managers en geldschieters willen uiterlijk vandaag een antwoord van Jordan hebben of Verstappen komend seizoen kan rijden of niet. Dat hebben ze gesteld in een e-mail aan Eddie Jordan. Wordt er niet ingegaan op de e-mail dan wil Verstappen niet langer in aanmerking komen voor de F1-plaatsen bij Jordan.

Jos Verstappen wil niet langer deel zijn van de voortdurende speculaties en de politieke spelletjes rond Jordan. "We zijn het met elkaar eens: er moeten nu knopen worden doorgehakt. Eddie Jordan draait steeds om een beslissing heen, terwijl wij een uitstekende rijder en een goed financieel pakket aanbieden. Bovendien kun je zo niet omgaan met een coureur die zo'n staat van dienst heeft. Jos zegt ook: Als Jordan daar niet op ingaat, dan wil-ie mij gewoon niet hebben." aldus directeur Michel Perridon van hoofdsponsor Trust.

"Er is een kans dat Jordan niet toehapt, maar dat risico nemen we op de koop toe. In dat geval gaan we netjes in de wachtkamer zitten en keurig afwachten of er in de loop van het seizoen zich elders mogelijkheden voordoen" vertelt Perridon zelf. Verstappen zou dinsdag samen met sponsors weer bij Jordan langsgaan, maar ze hebben besloten alleen te gaan als Jos Verstappen ook daadwerkelijk wordt vastgelegd.

Verstappen benadrukte eerder dat de fans geduld moesten hebben, omdat het nog wel een tijdje kon duren, maar lijkt nu zelf ongeduldig te zijn geworden. Waarschijnlijk volgt er vandaag meer nieuws.

Update

De manager van Verstappen, Raymond Vermeulen, ontkent het bericht. Lees meer op de FOK! F1manager!