Adriaan neemt afscheid op televisie

static had ons via de newssubmit het volgende te melden:

Adriaan, de acrobaat van het duo Bassie en Adriaan, zal afscheid nemen op televisie. Adriaan, die al enige tijd kanker heeft, zal dat woensdag doen.

Aad van Toor, zoals Adriaan in het echt heet, zal op woensdag, oudejaarsdag, de speciale Bassie en Adriaandag op de kinderzender Nickelodeon presenteren. De acrobaat heeft dat laten weten in een persoonlijke brief aan zijn fans op zijn website.

Eerder dit jaar stopten de broers Bassie en Adriaan met optreden terwijl ze bezig waren met hun afscheidstournee. Zij deden dat omdat er bij Adriaan speekselklierkanker werd geconstateerd. Inmiddels is hij bestraald en heeft goede hoop dat hij de ziekte overwint. "Op 31 december trek ik mijn blauwe artiestenblouse nog een keer aan. Je zal misschien horen dat mijn mond droog en plakkerig is geworden door de bestralingen, maar ik weet ťťn ding, daarmee eindigt het jaar 2003 voor mij toch nog leuk."

Van Toor zegt dat het feit dat hij alleen afscheid neemt niets te maken heeft met de ruzie met zijn broer Bas. "De ruzie is bijgelegd", zegt hij. "Lief gezegd, we slaan elkaar, maar niet meer zo hard."

Praat hierover mee op het FOK!forum