Jeroen van Inkel in de middag op Radio Veronica

Jeroen van InkelJeroen van Inkel gaat het middagprogramma op Radio Veronica maken. Dat heeft het station zojuist bekend gemaakt. Vanaf maandag vijf januari 2004 zal hij iedere werkdag tussen 16:00 en 19:00 uur het middagprogramma 'RinkeldeKinkel' gaan presenteren. De afgelopen drie jaar maakte hij dat programma op Radio 538. Aan het begin van de middag werd al bekend dat Van Inkel onder het contract met Radio 538 uit kon komen door een flinke afkoopsom te betalen.

Jeroen is een oude bekende van Veronica. Hij begon zijn professionele carrière als dj bij Veronica in de jaren '80 en groeide daar uit tot het gezicht van Radio Veronica met programma's als 'RinkeldeKinkel' en 'Curry & van Inkel'.

Jeroen van Inkel is blij met de overstap. "Er is maar één plek waar een dj die van Radio houdt wil zijn, en dat is bij het legendarische Radio Veronica." Ook Radio Veronica, die de dj al maanden aan zich probeert te binden, is gelukkig met de nieuwe aanwinst. Station Manager Uunco Cerfontaine: "Jeroen van Inkel bij Radio Veronica, dat is een legendarische dj bij een legendarisch radiostation."