UFO's gefilmd boven Mexico-city

Niet alleen in Nederland werden deze maand massaal bolvormige UFO's gezien, maar ook in Mexico. Op 12 en 13 december j.l. is Mexico veelvuldig bezocht door de typische witte bolvormige UFO's. Deze UFO's worden in Mexico al sinds de jaren '90 gezien. Er zijn gisteren beelden van de UFO's vrijgekomen.

12 december
Op 12 december omstreeks 16:30 werd in het Col. del Valle district een video van zo'n object gemaakt. Ook op 13 december werden in diverse delen van Mexico-stad de bollen gefilmd. (Narvarte, Del Valle, Ramos Millan, Alamos). Dit gebeurde in een tijdbestek van ongeveer een uur.

12 december filmpje
13 december filmpje 1
13 december filmpje 2
13 december filmpje 3
13 december filmpje 4
13 december filmpje 5
1 december filmpje

UFO-vloot begin december
Eerder deze maand, op 1 december hingen er 2 'vloten' van zulke objecten boven de Mexico-city, een enorme hoeveelheid van deze mysterieuze bollen. In diverse delen van de stad werden de UFO's waargenomen. Sr. Raķl Orozco en een groot aantal ooggetuigen waren in staat om de formatie objecten te observeren, die die morgen boven de stad vlogen. Verschillende video's werden van de gebeurtenis gemaakt.

Men kon duidelijk vaststellen dat dit een gelijk soort formatie objecten was, dan die voor verschillende jaren in de mexicaanse republiek worden waargenomen. Er zijn inmiddels al tientallen video's van deze 'aerograms' (letterlijk: luchtpostblad), zoals een ufoloog ze eens noemde. Hij gaf ze deze naam, omdat deze formaties van objecten een soort boodschap lijken uit te beelden.

Er zouden 2 vloten UFO's waargenomen zijn. De eerste vloot was degene, die andere UFO onderzoeksgroepen in het gebied wist te mobiliseren, en het gunde de getuigen voldoende tijd om deze buitengewone opvolging van gebeurtenissen te filmen. Op de video is de 2e "vloot" UFO's te zien (Filmpje).

UFO's bij herdenkingsparade
Eind november berichtte een Mexicaanse krant over UFO's. In de gemeente Tampico in de staat Tamaulipas draaide iedereen 20 november het hoofd 180į en keek omhoog, waar men vlak boven de gebouwen een formatie van 3 objecten in de vorm van 'metaalachtige bollen' zag, die diverse driehoekige geometrische figuren vormde. Voor enkele minuten negeerde het publiek de parade compleet.

De massamedia had de mogelijkheid om de gebeurtenis in alle kalmte en helderheid te filmen. De volgende dag verscheen er in de lokale krant El Sol De Tampico een artikel over de UFO's. Deze videobeelden zijn niet vrijgegeven.