Vermiste Sittardenaar blijkt vermoord en begraven

reul had ons via de newssubmit het volgende te melden:

Vandaag is in het Limbrichterbos bij Limbricht (gemeente Sittard-Geleen) het lichaam opgegraven van een man. Het blijkt de sinds augustus vermiste Robert Steve Tjong Kim Sang (33) uit Sittard te zijn.

Afgelopen week arresteerde de politie een verdachte. Die bekende dat hij het slachtoffer had vermoord en begraven. Hij gaf ook aan waar hij het stoffelijk overschot had begraven. De verdachte was een zakenpartner van de Sittardenaar.

Tjong Kim Sang werd sinds augustus vermist. Tot dat moment was hij de mede-eigenaar van het café Timeless in Sittard. Dat café ging dicht na klachten over geluidsoverlast en baldadigheden van jongeren die na sluitingstijd bleven rondhangen in de buurt van Timeless.

Hij stond bekend als een 'vriendelijke, aardige man'. Volgens diverse bronnen had hij hoge schulden. Vrijwel direct na zijn vermissing werd met een misdrijf rekening gehouden. Een oproep in het tv-programma Opsporing Verzocht leverde vijftien tips op, maar het duurde tot afgelopen week voordat de zaak werd opgelost.

Hoe Tjong Kim Sang om het leven is gebracht, is niet bekendgemaakt.