Vrouw rijdt over McDonald's medewerker

ennuik had ons via de newssubmit het volgende herschreven en vertaalde bericht te melden:

Een 37-jarige vrouw uit Houston (Verenigde Staten) is veroordeeld tot tien jaar gevangenisstraf nadat ze met haar auto over een medewerkster van fastfoodketen McDonald's was gereden.

Nadat een medewerker van McDonald's geen mayonaise op haar cheese-burger wilde doen, eiste de vrouw een gesprek met de manager, reed naar het volgende raampje van de drive-through en smeet vervolgens de cheese-burger terug.

De manager van het restaurant bood haar een nieuwe cheese-burger mťt mayonaise aan, maar de 37-jarige vrouw klaagde dat haar frietjes koud waren geworden en eiste een nieuwe cola.

Toen de manager het kenteken van de auto van de vrouw wilde noteren om de politie erbij te halen, reed de kwade klant over de manager heen. De vrouw zegt zelf dat ze ketchup op haar cheese-burger aan het doen was. Toen de bestuurder van een auto achter haar toeterde omdat ze drive-through blokkeerde, reed ze vooruit waarbij de ze manager van het restaurant overreed. Ze werd later in haar huis door de politie aangehouden.

De vrouw gaf in de rechtbank aan dat ze door een moeilijke tijd ging en de controle over zichzelf verloor. De rechter was niet vatbaar voor excuses en stuurde de vrouw voor tien jaar de cel in.