Uitslag UEFA Cup (27-11-03)

Vanavond werden de returnwedstrijden in de tweede ronde van de UEFA Cup afgewerkt. Namens Nederland kwamen Feyenoord en FC Utrecht in actie.

Feyenoord diende een 0-2 thuisnederlaag goed te maken. Het startte goed tegen SK Teplice. Snoyl opende met een fraai schot de score (0-1). Vijf minuten later werd het echter gelijk nadat Song een penalty veroorzaakte en Horváth die meedogenloos in de hoek knalde (1-1). Na rust drongen de Rotterdammers aan, verder dan paal en lat kwamen ze echter niet. Feyenoord is daarmee uitgeschakeld.

FC Utrecht begon in Auxerre fris aan de wedstrijd. Met de 0-0 in de heenwedstrijd kon een enkele uitgoal al voldoende zijn. Auxerre wist echter nog voor het verstrijken van het halve uur orde op zaken stellen. Cissé en Kapo maakten er 2-0 van. Na rust kwam Utrecht er niet meer aan te pas en bofte het dat het bij 4-0 bleef. Trainer Foeke Booij van FC Utrecht vond de ruime nederlaag geflatteerd. Ook voor Utrecht is de UEFA Cup voorbij.