Concert Phil Collins snel uitverkocht

Phil CollinsDe voorverkoop voor het concert dat Phil Collins op 19 juni 2004 zal geven in de Amsterdam ArenA liep vanochtend storm. De overgebleven staanplaatsen (een deel van de staanplaatsen was al eerder in de voorverkoop gegaan) én alle zitplaatsen voor het concert raakten vanochtend in 12 minuten uitverkocht. Veel fans moesten dan ook zonder kaartje weer naar huis terugkeren.

Phil Collins wist in de jaren 70 en 80 grote bekendheid te verwerven met Genesis. Met de band, waar hij begon als drummer en later lead-vocalist werd na het vertrek van Peter Gabriel, scoorde Collins hits als 'I can't dance' en 'Mama'. Naast Genesis hield Collins er ook een rijke solo-carrière op na. Met hits als 'In The Air Tonight', 'You Can't Hurry Love' en 'A Groovy Kind Of Love' wist hij verschillende nummer 1-hits te scoren. Vorig jaar bracht de 52-jarige zanger, die in 1996 de band Genesis definitief de rug toekeerde, het album 'Testify' uit.

Of er in Nederland nog een extra concert aangekondigd zal worden voor Phil Collins' First Final Farewell tour is nog niet bekend.